ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Στην πρίζα μέχρι να πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο»

O Νίκος Τσουμάνης μίλησε για την 13η φετινή νίκη του Άρη, αλλά και το γκολ του Σέρχιο Κόκε κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα, την περασμένη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”¨.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ του Κόκε: «Έχει δείξει την αξία του στο παρελθόν. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και καλό παιδί. Αν και έχει καιρό να αγωνιστεί, ξέρει καλά τη μπάλα και θα βοηθήσει την ομάδα. Ειδικά για τη Γ’ Εθνική δεν το συζητάμε καν».

Για την απόδοση της ομάδας: «Είμαστε εδώ για να παίξουμε, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Από εκεί και πέρα όλα θα έρθουν στο δρόμο τους».

Για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών: «Από τη στιγμή που είμαστε στην ομάδα και φοράμε αυτήν την φανέλα υπάρχει πάντα το κίνητρο. Η ομάδα φτιάχτηκε πολύ γρήγορα μέσα σε μια νύχτα και όσο περνά ο καιρός θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα».

Για το αν θεωρεί την άνοδο τελειωμένη υπόθεση: «Όταν γίνει και μαθηματικά θα το θεωρήσουμε τελειωμένο. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να είμαστε στην πρίζα και να παίζουμε κάθε ματς για τη νίκη».

 

 

To Top