ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην… πρίζα ο Ενκουλού για τον “τελικό” με τη Σερβία

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του στο διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο ξεχωριστός… εκπρόσωπος του ο Νικολά Ενκουλού με την Εθνική Καμερούν, ετοιμάζεται για τη δεύτερη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, αυτή κόντρα στη Σερβία.

Ένα παιχνίδια που έχει χαρακτήρα «τελικού» και για τις δύο ομάδες, που ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του ομίλου τους.

Ο αγώνας θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, με τους Καμερουνέζους να θέλουν τη νίκη ή τουλάχιστον να μη χάσουν για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, αυτού ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ελβετία.

Ο αμυντικός του Άρη, που έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι με τους Ελβετούς βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής αλλά δεν μάσησε τα λόγια του. «Χάνουμε έναν τέτοιο αγώνα. Τι θέλετε; Να καθόμαστε και να συνεχίσουμε να κλαίμε; Τι θέλετε να κάνουμε; Είναι ποδόσφαιρο. Χάσαμε, πρέπει να επιστρέψουμε, να προετοιμαστούμε και να μην κοιτάμε ποιος είναι μπροστά. Εδώ πραγματικά, θα κάνουμε μια καλή ανάλυση. Δε θέλω να πω οτιδήποτε, μένω συγκεντρωμένος στα ουσιαστικά. Θα βασιστούμε στα θετικά. Δεν ήταν όλα άσχημα. Θα σβήσουμε ό,τι ήταν λιγότερο καλό, θα δουλέψουμε σε ό,τι δεν ήταν καλό και θα βρούμε τη σωστή ισορροπία», όπως τόνισε για να συμπληρώσει:

«Υπάρχουν έξι βαθμοί ακόμη. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κάποιες μέρες περνάει, κάποιες μέρες όχι. Πραγματικά πρέπει να έχεις την αίσθηση ότι τα έχεις δώσει όλα σε ένα ματς».

To Top