ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην… πρίζα! Ο Παλίκουτσα στην προπόνηση του Άρη, έστειλε σε όλους μηνύματα

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα λίγες μέρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων στον Άρη, ως τεχνικός διευθυντής, αλλά και την πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, έδωσε και χθες το παρών στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων, μετά την ήττα από την Λαμία.

Μια παρουσία που είχε ξεκάθαρη στόχευση να στείλει μηνύματα σε όλους σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα και το πρωτάθλημα και ενόψει των 11 αγώνων που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (κανονική περίοδος, πλέι οφ).

Ο Κροάτης προσπάθησε να… μπριζώσει τους ποδοσφαιριστές του Άρη, επισημαίνοντας κάποια σημαντικά στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα για να είναι ανταγωνιστική στη συνέχεια, προκειμένου να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη και φέτος. Αναφέρθηκε σε θέματα νοοτροπίας, αγωνιστικής συμπεριφοράς και συνέπειας, ούτως ώστε ο Άρης να έχει ένα όσο το δυνατόν πιο ισχυρό αγωνιστικό πρόσωπο μπαίνοντας στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων.

Γενικότερα, ο 44χρονος έχει μπει ήδη γενικότερα σε μία διαδικασία αξιολόγησης του έμψυχου δυναμικού και αυτή ενισχύεται μέσα από τα παιχνίδια, ώστε να διακρίνει τις ανάγκες και τι ενέργειες πρέπει να γίνουν. Ο Παλίκουτσα διαμορφώνει εικόνα και αυτό θα κάνει ως το τέλος της σεζόν. Όμως αυτό δεν του απαγορεύει να είναι παρών στην καθημερινότητα της ομάδας.

To Top