ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην προετοιμασία του Αστέρα ο Γκαρσία, επανήλθε η Μπέρμιγχαμ, τι δήλωσε ο Μρκέλα

Ο Ματέο Γκαρσία ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ευρώπη, η συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με την Ρασίνγκ Κλουμπ χάλασε γιατί ο Αργεντινός θέλει Άρη και προς το παρόν ξεκίνησε κανονικά στην προετοιμασία της Σέρβικης ομάδας!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι ήδη στην περιοχή Στάρα Πάζοβα, στη Βοϊβοντίνα, όπου βρίσκεται και η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως δημοσιεύματα από την Σερβία αναφέρουν ότι επανήλθε η Μπέρμιγαμ, υπογραμμίζοντας ότι “πέρσι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για μετακόμιση στο Μπέρμιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι λόγω νομικών εμποδίων, αλλά εν τω μεταξύ, ο Γκαρσία έλαβε ιταλικό διαβατήριο και δεν έχει κανένα πρόβλημα με άδεια εργασίας”.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής των Σέρβων, Μίταρ Μρκέλα, προχώρησε σε δηλώσεις κι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Ο Γκαρσία είναι μαζί μας στην Πάζοβα. Είχαμε μία προσφορά από την Αργεντινή. Ήμασταν ικανοποιημένη από την πρόταση, αλλά αποφάσισε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ευρώπη και βρίσκεται εδώ μαζί μας ξανά. Το έχουμε πει πολλές φορές. Ο Γκαρσία βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου του Ερυθρού Αστέρα. Μπορώ να πω ότι ακόμη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και προτάσεις γι’ αυτόν”.

To Top