Στην προπόνηση ο Ηλιάδης, μίλησε με Μιλίνκοβιτς! Θα ξαναπάει στο “Δασυγένειο” για να μιλήσει και με τους παίκτες

Ο Άρης μπήκε στην «βδομάδα του ντέρμπι» της Τούμπας για τα καλά. Ο Δημήτρης Ηλιάδης δίνει το παρών στην προπόνηση της ομάδας στο “Δασυγένειο” στέλνοντας το μήνυμα της διοίκησης, με στόχο την ευρύτερη συσπείρωση στα αποδυτήρια, αλλά και την εγρήγορση όλων!

Στις προθέσεις του κιτρινόμαυρου προέδρου ήταν να πάει ο ίδιος στην προπόνηση της ομάδας, όχι μόνο σήμερα, αλλά κι άλλες φορές μέσα στην εβδομάδα. Στόχος της επίσκεψής του να αφυπνίσει το πληγωμένο γόητρο των ίδιων των ποδοσφαιριστών και όλων μέσα στην ομάδα, δείχνοντας ότι μέσα από την ενότητα και τη συσπείρωση η ομάδ θα παλέψει για την έξοδό της από την αγωνιστική κρίση.
Ήδη ο Ηλιάδης είχε συζήτηση με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τους συνεργάτες του, ενώ παρακολουθεί αυτή την ώρα την προπόνηση. Σήμερα δεν προτίθεται να μιλήσει αναλυτικά στους παίκτες, αλλά αυτό αναμένεται να το κάνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή (την Τετάρτη θα μεταβεί στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της λίγκας), αφού σκοπεύει να είναι παρών στις προπονήσεις της ομάδας πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε μια τόσο ουσιαστική, όσο και συμβολική παρουσία.
To Top