ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, τετ α τετ με τον Μάντζιο

Στο Δασυγένειο βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/08) ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε συζήτηση με τον Άκη Μάντζιο με θέμα τα μεταγραφικά.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε όλη την σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων και στο διάστημα αυτής είχε συνομιλία με τον Έλληνα προπονητή. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετά λεπτά με κυρίαρχο θέμα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Αυτό που βγήκε από τη συζήτηση των δύο ανδρών είναι πως μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις για την απόκτηση στόπερ και πως κάτι καλό θα γίνει.

Αυτή τη στιγμή δύο είναι τα ονόματα που απασχολούν τον Άρη. Αυτά των Μπρόρσον και Σίντνεϊ. Και τα δύο είναι δύσκολες υποθέσεις, αλλά οι κιτρινόμαυροι με πρώτον και καλύτερο τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν χάνουν την πίστη τους πως ένας εξ αυτών ή όνομα που δεν έχει βγει στο φως της επιφάνειας θα έχει κλείσει το αργότερο μέχρι τις 30 Αυγούστου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, τετ α τετ με Μάντζιο, πριν τις… υπογραφές με Γκαρσία (photo)

Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, τετ α τετ με Μάντζιο, πριν τις… υπογραφές με Γκαρσία

Παρών στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης. Είχε συζήτηση με τον Απόστολο Μάντζιο για όλα τα θέματα και τα μεταγραφικά και ότι αφορά την καθημερινότητα της ομάδας και στην συνέχεια παρακολουθεί όλη την προπόνηση της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Μετά την προπόνηση, ο Καρυπίδης αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, όπου θα ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στους κιτρινόμαυρους. Ο Αργεντίνος επιθετικός αναμένεται οδικώς σε λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο τετραετές συμβόλαιο με τον Άρη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, τετ α τετ με Ερέρα

Στην προπόνηση του Άρη βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Θοδωρής Καρυπίδης, προκειμένου να συζητήσει με τον Πάκο Ερέρα.

Ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, έχει επισκεφτεί το Νέο Ρύσιο, παρακολουθεί την προπόνηση που αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά το πέρας αυτής, θα συζητήσει με τον προπονητή της ομάδας, Πάκο Ερέρα.

Παράλληλα, θα επιθεωρήσει την πρόοδο των έργων που γίνονται στο αθλητικό κέντρο των “κιτρινόμαυρων”.

To Top