Στην προπόνηση ο Λαμπριάκος θα μιλήσει στην ομάδα για όλα!

Η διοικούσα επιτροπή του Άρη θα προσπαθήσει να δώσει τέλος σε θέματα εσωτερικής λειτουργίας. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να βρεθεί στην προπόνηση για να μιλήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Τελικά, στην απογευματινή προπόνηση πήγε ο Σταύρος Λαμπριάκος μεταφέροντας τις θέσεις όλης της διοικούσας. Ο Αντώνης Ζαμπέτας βρίσκεται στην Αθήνα για το πολλαπλό δικαστικό μέτωπο, ο Αλέκος Κατσιαούνης βρίσκεται στην ΠΑΕ για μια σειρά από άμεσων υποθέσεων που έχουν προκύψει και ο Πάνος Στεφανίδης αντιμετώπισε ένα απρόπτο προσωπικό του θέμα που δεν του επέτρεψε να είναι και αυτός στην προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να μην επαναληφθούν φαινόμενα ανάλογα με αυτό του Βελλίδη, σε μια προσπάθεια να επέλθει η ηρεμία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συστάσεις θα γίνουν σε έντονο ύφος, αφού η ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος προέχει αυτή την δύσκολη περίοδο. Επίσης, το μόνο που δεν χρειάζεται ο Άρης αυτή την εποχή είναι εσωτερικές κόντρες και έριδες, που το μόνο που κάνουν είναι να αποδιοργανώνουν την δύσκολη αγωνιστική προσπάθεια που επιχειρείται.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και τοποθέτηση του Βελλίδη, ώστε να εκτονωθεί πλήρως το θέμα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

 

To Top