Στην προπόνηση ο Ν΄Λουντούλου, τα τυπικά για την απόκτηση του

Ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου μπορεί να μην ανήκε και επίσημα στο ρόστερ του Άρη, ωστόσο, όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έτσι και αυτός αγωνιούσε και με το παραπάνω για το “αύριο” του Άρη, καθώς έβλεπε παράλληλα με τους “κίτρινους” το δικό το μέλλον του να βρίσκεται στον… αέρα εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες.

Προφορική συμφωνία με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό υπήρξε πριν αναλάβει την διοίκηση ο Λάμπρος Σκόρδας και από τη στιγμή που ο δεύτερος αποτελεί πλέον παρελθόν θα κινηθεί εκ νέου διαδικασία, ώστε αυτή να επισημοποιηθεί και ο νεαρός ποδοσφαιριστής να ανήκει πλέον στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

Θα πρέπει δηλαδή να υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς λόγω Γ΄Εθνικής δεν γίνεται να υπογραφεί συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.Υπενθυμίζουμε, ότι για το οικονομικό υπήρξε εξαρχής συμφωνία με τον Δημήτρη Καλαίτζίδη, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το κομμάτι αυτό.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ΆΣ και στη συνέχεια μετέβη στο προπονητικό κέντρο για να ακολουθήσει πρόγραμμα προπόνησης υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

To Top