ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην προπόνηση της “Μπάρτσα” ο Κόμπι Μπράιαντ! (video)

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου και θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/07, 06:00) τους Λος Αντζελες Γκάλαξι στο πλαίσιο του international Champions Cup 2015.

Εκει, οι “μπλαουγκράνα” είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Κόμπι Μπράιαντ κατά την διάρκεια μίας προπόνηση, με τον άσο τον Λος Αντζελες Λέικερς να δηλώνει ότι παρακολουθεί συστηματικά την ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Μάλιστα, στην επίσκεψη αυτή προστέθηκε και η δήλωση του διευθυντή επαγγελματικών ομάδων της Μπαρτσελόνα, Αλμπερτ Σολέρ, σύμφωνα με την οποία ο Black Mamba σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα της μπασκετικής Μπαρτσελόνα!

“Ο Κόμπι Μπράιαντ μου είπε πως θέλει να αποσυρθεί παίζοντας στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ καλός φίλος του Πάου Γκασόλ (γέννημα θρέμμα της Βαρκελώνης) και θέλει να έρθει στην ομάδα για να τελειώσει την καριέρα του σε εμάς. Επίσης μας είπε πως είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει. Αυτό δείχνει την απήχηση που έχει η Μπαρτσελόνα παγκοσμίως!”, είπε ο Αλμπερτ Σολέρ και άναψε… φωτιές για ενδεχόμενη μετακίνηση του Κόμπι Μπράιαντ στην Ευρώπη.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top