Στην πρώτη τετράδα του ελληνικού μπέιζμπολ ο Άρης!

Το περασμένο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος για το ελληνικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ, με την ομάδα του Άρη να τσεκάρει το εισιτήριο για την πρώτη τετράδα κόντρα στον Μίλωνα Νέας Σμύρνης!

Συγκεκριμένα, αυτό ήταν και το σημαντικότερο παιχνίδι του διημέρου, δεδομένου ότι θα έκρινε ποια από τις δύο ομάδες θα ήταν παρούσα στα πλέι-οφ του 13ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τελικά, οι «κίτρινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές έναντι των αντιπάλων του με 10-6, ενώ το πρωί της Κυριακή αντιμετώπισαν την Ευρυάλη, παρατάσσοντας μία άκρως νεανική ομάδα, προκειμένου να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε πολλούς αθλητές.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα με 19-13, ωστόσο, το κέρδος ήταν διπλό, καθώς ο στόχος επετεύχθη, ενώ παράλληλα δόθηκαν και ευκαιρίες σε νέους αθλητές για να δείξουν τι αξίζουν μέσα στο γήπεδο.

Η συνέχεια θα δοθεί το επόμενο σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή των ημιτελικών εναντίον των Leaders Βουλιαγμένης. Η σειρά είναι στο 1-1 από τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου και η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες.

To Top