Στην πόρτα της εξόδου της ΑΕΛ δύο πρώην παίκτες του Άρη

Με διαφορετικό ρόστερ θα πορευτεί η ΑΕΛ την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς μακριά από την Λάρισα αναμένεται να βρίσκεται το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι δύο είχαν φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο λόγος για τον Ακόστα (δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του) που αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν 2011-12 και τον Μπαργκάν, που αγωνίστηκε στους «κιτρινόμαυρους» από το 2016 μέχρι και πέρσι.

Αρχικά, παρελθόν από την ΑΕΛ θα αποτελέσουν οι Ακόστα (δεν ανανεώνεται το συμβόλαιό του) και Λεοζίνιο (κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας).

Ανάλογη διοικητική πρόθεση αποχώρησης υπάρχει και για πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, εκτός πλάνων είναι Λεοζίνιο (κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας), ο αριστερός μπακ Χούμπτσεφ στην θέση του οποίου υπάρχουν Ζίβκοβιτς, Γιακιμόφσκι και ο νεοαποκτηθείς Στάνκοβιτς ενώ αβέβαιο μέλλον έχει και ο Γκοΐκοβιτς.

Τέλος, δύσκολα θα παραμείνουν κάτοικοι Λάρισας και οι Γρομητσάρης και Κούνιτς που δεν έπεισαν με την απόδοσή τους. Οι συζητήσεις αποδέσμευσης θα ξεκινήσουν με το πέρας της σεζόν.

To Top