Στην Σίτι ελπίζουν το καλοκαίρι για την απόκτηση του Μέσι

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι, ο εκτελεστικός διευθυντής των “πολιτών”, Ομάρ Μπεράδα.

Πολλά ακούστηκαν το καλοκαίρι γύρω από το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Μετά την είδηση ότι ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, η Σίτι… καραδοκούσε για την απόκτηση του. Ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε μιας και ο 33χρονος επιθετικός, άλλαξε την απόφασή του και παρέμεινε κάτοικος Βαρκελώνης.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο «Λίο» συνεχίζει με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», οι άνθρωποι της Σίτι, δεν εγκαταλείπουν την περίπτωσή του και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, στο Νησί για λογαριασμό των «πολιτών». Ο εκτελεστικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Ομάρ Μπεράδα, σε δηλώσεις του στο «Athletic», τόνισε πως η πόρτα της Σίτι δεν έχει κλείσει για τον Μέσι.

«Εάν ο Μέσι τελικά αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τότε θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά την απόκτησή του. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο. Ο Μέσι έχει θεαματική επίδραση σε οποιονδήποτε σύλλογο κι αν αγωνίζεται. Νομίζω πως οποιαδήποτε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, συνεχίζει και τη φετινή σεζόν στην ομάδα, χωρίς ωστόσο να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Γι’ αυτό και καλείται το καλοκαίρι του 2021 να πάρει μια απόφαση για το αν θα συνεχίσει στην Μπάρτσα ή αν θα αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος…

To Top