Στην Σπαρτάκ Τρνάβα ο Κυριάκος Σαββίδης (photo)

Η Σπαρτάκ Τρνάβα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη, ο οποίος αποχώρησε από τη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, αλλά παρέμεινε στη Σλοβακία.

Ο Σαββίδης που πέρασε από τον Άρη την σεζόν 2019-20 χωρίς να κάνει μια συμμετοχή, αποχώρησε από τη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, αλλά παρέμεινε στη Σλοβακία, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Σπαρτάκ Τρνάβα που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ο Φάνης Τζανδάρης.

Ο 25χρονος χαφ είχε 23 συμμετοχές και μία ασίστ την περσινή σεζόν με τη Ζέμπλιν. Ο Φάνης (Tζανδάρης) είναι πολύ καλός φίλος μου. Μιλήσαμε αρκετά για το σύλλογο, για την πόλη, για τους φιλάθλους και μου πρότεινε να ερθω στην Σπαρτάκ οπωσδήποτε. Προφανώς, καθε παίκτης θέλει να νικήσει όλες τα παιχνίδια που αγωνίζεται. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κατακτήσουμε το Κύπελλο στο τέλος της σεζόν”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σαββίδη στην επίσημη ιστοσελίδα.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν ήταν ο Μανώλης Σιώπης, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες και στον Πανιώνιο.

| Kyriakos Savvidis sa stal hráčom Spartaka Trnava | Spartak sa pred nadchádzajúcim derby so Slovanom (12. 9. od 18:30 v Bratislave) posilnil o gréckeho stredopoliara Kyriakosa Savvidisa.

Gepostet von FC Spartak Trnava am Mittwoch, 9. September 2020

 

To Top