ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία Ένινγκ-Καρυπίδης-Χαριστέας για τις αποδεσμεύσεις και τη μεταγραφική ενίσχυση

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Άρη για τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που «πονάει» από το καλοκαίρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μίχαελ Ένινγκ, Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για το φρεσκάρισμα του ρόστερ, θέλοντας παράλληλα με τις λύσεις συμβολαίων με συγκεκριμένους παίκτες, να προχωρήσουν και σε μεταγραφές στις αντίστοιχες θέσεις.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης αρκετά θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των παικτών που θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα τον Ιανουάριο και τα χρήματα από τα συμβόλαια που θα εξοικονομηθούν.

Παίκτες όπως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Άλεξ Μενέντεθ και Λερίν Ντουάρτε βρίσκονται εκτός πλάνων του Γερμανού τεχνικού, με την περίπτωση πάντως του τελευταίου να παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς ο Ολλανδός μέσος ήρθε στον Άρη υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, με υψηλές ετήσιες απολαβές. Επομένως, οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της αποζημίωσης μόνο εύκολες δεν πρόκειται να είναι, ενώ υπάρχει πάντα στο κάδρο και η περίπτωση δανεισμού του.

Όσον αφορά τις μεταγραφές οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για έναν ακόμα αμυντικό μέσο για να “θωρακίσουν” ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή, αλλά και παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου εμφανίζεται… μόνος του ο Μιχάι Κόρχουτ.

Ενίσχυση αναμένεται να υπάρξει και στις θέσεις του τερματοφύλακα και του κεντρικού επιθετικού, εκεί όπου επίσης σαν «καθαρός» φορ υπάρχει ο Μπράουν Ιντέγε, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία. Τέλος, ανοιχτό παραμένει και το θέμα απόκτησης δεξιού μπακ, μια θέση που όμως μπορούν να καλύψουν εκτός από τον Σούντγκρεν και οι Ροζ και Σάσα.

To Top