Στην τελική ευθεία για νέα διοίκηση στην ΚΑΕ

Η θητεία της συγκεκριμένης διοίκησης στην ΚΑΕ έχει λήξει τυπικά στις 21 Μαρτίου. Έκτοτε βάσει όλων όσων υποστήριζαν τα στελέχη της θα δινόταν μια παράταση λόγω της γενικής συνέλευσης των μετόχων που ήταν (και παραμένει) σε εκκρεμότητα. Λογικά εντός της βδομάδας ο Λευτέρης Αρβανίτης θα είναι έτοιμος να δώσει τα ονόματα του νέου σχήματος στους μετόχους για να πάρει έγκριση και να πάει στο πρωτοδικείο.

Ονόματα για το ποιοι θα μπουν στη νέα διοίκηση έχουν κυκλοφορήσει, όμως το θέμα είναι να τα ανακοινώσει επισήμως η ΚΑΕ και φυσικά να εγκριθούν αυτά τα ονόματα μέσα από τη γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία ακόμα δεν έχει γίνει, αν και έχει προκηρυχθεί.

Το PRESSARIS είχε ρωτήσει την περασμένη βδομάδα την ΚΑΕ πότε θα γίνει η γενική συνέλευση και η επίσημη τοποθέτηση ήταν πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ημερομηνία για να βολεύει όλους τους μετόχους.

Λογικά εντός της βδομάδας ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ που θα παραμείνει και στο επόμενο διοικητικό σχήμα θα είναι σε θέση να δώσει τα ονόματα του νέου συμβουλίου στους μετόχους. Αυτοί είναι που θα πρέπει να τα προτείνουν προς έγκριση στο πρωτοδικείο για να οριστεί η νέα διοίκηση.

 

To Top