ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία για Ντιόπ και Καμάτσο, αγώνας δρόμου για να είναι στην Αυστρία

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφές των Ντιόπ και Καμάτσο για τον Άρη, αγώνας δρόμου για να είναι στην Αυστρία.

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους και αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να είναι μέχρι αύριο στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Ο 25χρονος μέσος από τη Σενεγάλη είναι πλέον stand by προκειμένου να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, να υπογράψει και να πιάσει δουλειά.

Περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί η ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον Ραφαέλ Καμάτσο, μια και θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τιμή” για την ρήτρα αγοράς, από την στιγμή που ο Πορτογάλος εξτρέμ θα έρθει στους κιτρινόμαυρους ως δανεικός. Στην Πορτογαλία, όπως ανέφεραν, Άρης και Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα βρήκαν και στο ποσό που θα μπει ως ρήτρα αγοράς και αυτό είναι στα 3.000.000 ευρώ, αν και η πορτογαλική ομάδα στην αρχή ζητούσε η οψιόν να είναι στα 5.000.000 ευρώ, αλλά αυτό απομένει να επικυρωθεί και στην πράξη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χερμάν Μπούργος θέλει και τους δυο ποδοσφαιριστές να είναι στο αεροπλάνο για την Αυστρία, εκεί όπου θα γίνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας, με τα τρία φιλικά που θα δοθούν.

To Top