ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην τελική ευθεία για… Σέρρες, με το μυαλό στο τέταρτο “διπλό”

Η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου στο… Σιδηρόκαστρο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τον Νίκο Αναστόπουλο αν ετοιμάζει την ομάδα με στόχο στο τέταρτο φετινό “διπλό” σε πέντε παιχνίδια.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν το +4 από την δεύτερη Δόξα Δράμας και να βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στο νέο νικηφόρο σερί που “χτίζουν”, ώστε να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση άνοδος.

Τα προβλήματα απουσιών για τον “Αναστό” γνωστά. Ο Νίκος Γεωργιάδης θα απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι, καθώς θέλει ακόμα μία εβδομάδα, ώστε να ολοκληρώσει την αποκατάσταση του κι έπειτα να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Πασχάλης Μελισσάς, από την πλευρά του, ταλαιπωρήθηκε από ελαφρύ διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, «σουβενίρ» από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στην Κοζάνη. Η κατάστασή του, ενόψει του αγώνα με την σερραϊκή ομάδα, δεν εμπνέει ανησυχία. 

Ειδικό πρόγραμμα… αποφόρτισης αναμένεται να ακολουθήσει και σήμερα ο Ραούλ Μπράβο (εμφάνισε σημάδια κόπωσης), ενώ ρυθμούς ανεβάζει καθημερινά ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

To Top