ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας

Μία εβδομάδα και μια ημέρα έμεινε για την έναρξη της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει τις νέας χρονιάς με τα τρέχοντα και φλέγοντα ζητήματα να είναι ουκ ολίγα.

Σε καθεστώς αντίστροφης μέτρησης  βρίσκεται ο Άρης με τα ανοιχτά μέτωπα να είναι πολλά. Είναι προφανές ότι ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής περίμενε την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων για την επικύρωση συμφωνιών με ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα η ΠΑΕ να είναι σε θέση κοινοποίησης των πρώτων συμφωνιών μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζήτημα των πωλήσεων όπου η άποψη που έχει διατυπώσει ο Παλίκουτσα είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη. Ο Άρης θα προχωρήσει σε συμφωνίες μόνο στην περίπτωση που οι προσφορές είναι αντίστοιχες των απαιτήσεων. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Μπράντλεϊ Μαζικού οι διαπραγματεύσεις με τη Σερβέτ βρίσκονται σε εξέλιξη έπειτα από τη βελτιωμένη πρόταση των Ελβετών. Οι τελευταίοι δεν έχουν φτάσει ακόμη την προσφορά του στο επίπεδο που θέλει ο Άρης.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λούις Πάλμα. Το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς, Άντερλεχτ παραμένει ζεστό αλλά οι προτάσεις τους δεν έχουν ικανοποιήσει τους «κίτρινους».

Τέλος υπάρχει και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Με τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα έχει κατ ιδίαν συζητήσεις με παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στις επιλογές για την επόμενη σεζόν και θα πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σίγουροι τη δεδομένη στιγμή για να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων είναι οι Ενκουλού και Νταμπό, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Γκρέι η οποία όμως είναι πιο πολύπλοκη.

To Top