Στην τελική ευθεία για την αδειοδότηση ο Άρης

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της αδειοδότησης του ΤΑΑ Άρης και μέχρι την Τρίτη αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΤΑΑ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να βγει η αδειοδότηση για το ‘κιτρινόμαυρο’ ΤΑΠ, προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσει το ‘πράσινο’ φως για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α1. Σήμερα εστάλησαν στην ΕΟΠΕ τα συμβόλαια τεσσάρων παικτών, του Γιάννη Χαριτωνίδη, του Απόστολου Αρμενάκη, του Κυριάκου Τσομπάνογλου, καθώς και του Σέρβου ακραίου της ομάδας, Μπράνκο Ρόλιτς».

Στο μεταξύ, δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, που αύριο θα πάρει τον δρόμο για την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη δεύτερη φιλική αναμέτρηση των «κίτρινων» με τον τοπικό Εθνικό.

«Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτό», τόνισε αρχικά πρόεδρος του συλλόγου, για να προσθέσει:

«Είμαστε δίπλα στην ομάδα, στιγμή δε θα νιώσει ότι είναι μόνη και θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πετύχουμε τους στόχους μας τη φετινή επετειακή χρονιά που ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια λειτουργίας του».

To Top