ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία για την μεταγραφή του Φετφατζίδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Γιάννη Φετφατζίδη.

Την Κυριακή αναμένεται να περάσει από ιατρικά ο διεθνής επιθετικός και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την Αλ Κορ σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Κατάρ.

Ο “Φέτφα” ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μένοντας σε καραντίνα για μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο της Ντόχα και πλέον μετράει αντίστροφα για την ενεργοποίηση της μεταγραφής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία για την μεταγραφή του Φετφατζίδη

 Στην τελική ευθεία μπαίνει το deal του Γιάννη Φετφατζίδη με την πώληση του ποδοσφαιρική στην Αλ Χορ καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο σημερινός εντός έδρας αγώνας του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και ο τελευταίος του Γιάννη Φετφατζίδη με την  φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Η συμφωνία του Άρη με την Αλ Κορ  είναι στην τελική ευθεία και στις τελευταίες 48 ώρες οι δύο πλευρές ήταν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, οι κιτρινόμαυροι θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό 1.100.000 ευρώ, ενώ ο 30χρονος επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές άνω των 5.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους και πριν στόχων.

To Top