ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα και πρώτη αποστολή της νέας σεζόν

Η προετοιμασία του Άρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή (11/9, 18:15) με την Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις και με την απαραίτητη ψυχολογία να περιμένουν την Κόλος Κοβαλίβκα στις 17 Σεπτεμβρίου, για την πρόκριση στον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League. εκεί όπου θα περιμένει η Ριέκα.

Όμως προέχει το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Μίχαελ Ένινγκ θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις σήμερα για το πως θα παρουσιάσει τον Άρη απέναντι στην Λαμία, που θεωρείται δεδομένο πως θα κλειστεί στην άμυνά της, ώστε να καταφέρει να “κλέψει” έστω και τον έναν βαθμό.

Με βάση αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Γερμανός προπονητής δεν προτίθεται να κάνει πολλές αλλαγές, έχει δείξει στα τελευταία φιλικά ποιο θα είναι το βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά και ποιος ο σχηματισμός της.

Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρξουν αλλαγές, αυτό θα γίνει μόνο αν ο ίδιος αποφασίσει να επιλέξει άλλο σύστημα από το 4-3-3 αν και κάτι τέτοιο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, καθώς ο Άρης δούλεψε σημαντικά πάνω σε αυτό, σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ραντεβού σήμερα το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ένινγκ θα βγάλει την πρώτη αποστολή της νέας σεζόν για την πρεμιέρα με την Λαμία.

To Top