ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα! Όλος ο Άρης στην… πρίζα

Περνάει γρήγορα ο καιρός… Δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Εκείνη η αυλαία έπεσε, όμως όλα είναι έτοιμα να ανοίξει μια άλλη.

Όλος ο Άρης είναι πλέον στην πρίζα.  Η αποστολή του Άρη θα πετάξει για την Αυστρία στις 28 Ιουνίου και θα παραμείνει για δέκα μέρες, δηλαδή μέχρι τις 7 Ιουλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Βελγική Γκένκ, η οποία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι μια από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Άρης.

Από κει και πέρα, από τη στιγμή που η νέα deadline του CAS είναι για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει επίσημα την 1η Ιουλίου, οι κιτρινόμαυροι βάζουν σε εφαρμογή τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Κι αυτό γιατί ακόμη και στο σενάριο (το οποίο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες) έκδοσης αρνητικής απόφασης στις 8 Ιουλίου, η ποινή θα εκτελεστεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, δηλαδή τον Ιανουάριο.

Καρυπίδης και Μπούργος είναι σε ανοιχτή γραμμή κι ετοιμάζουν την εφαρμογή των όσων έχουν συζητήσει κι αποφασίσει εδώ και αρκετές ημέρες, ειδικά μετά το ταξίδι που έκανε ο πρώτος στη Μαδρίτη.

To Top