Στην τελική ευθεία για την πρώτη από τις τέσσερις “μάχες του Δεκέμβρη”

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Οι κίτρινοι ξεκινούν αύριο την “μάχη του Δεκέμβρη” κόντρα στην ομάδα των Ιλισίων και το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Αγγέλου είναι ότι δεν έχει καμία απώλεια, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του.

Ο τεχνικός του Άρη ξεκούρασε τον Χαντ κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και ευελπιστεί πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα μπορέσει να προσφέρει ποιοτικές ανάσες στον Μιχάλη Πελεκάνο. Είναι δεδομένο πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο, όμως προπονήθηκε όλη τη βδομάδα με την ομάδα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, όπως και ο Ευθύμης Τσακαλέρης.

Οι κίτρινοι θα προπονηθούν σήμερα, θα αναλύσουν τον αντίπαλο, που είναι μια ομάδα η οποία κρύβει παγίδες, αν την υποτιμήσει κανείς και γι’ αυτό απαιτείται συγκέντρωση στο υψηλότερο επίπεδο. Άλλωστε μετά τις τρεις ήττες εντός έδρας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (σε τέσσερις αγώνες στο Παλέ μόνο μία νίκη μετράει ο Άρης, με την Κηφισιά) δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

 

To Top