ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία για τις υπογραφές με Λουμόρ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Λουμόρ Αγκμπενιένου. Ο διεθνής Γκανέζος αριστερός μπακ κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε στη χώρα μας, φόρεσε τα κίτρινα και πλέον η μεταγραφή του αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία για τις υπογραφές, μια και θα ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Άρη.

Ο Λουμόρ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη για συμβόλαιο 2+1 ετών και πλέον η ολοκλήρωση της συμφωνίας θεωρείται θέμα χρόνου.

Ο Λουμόρ γεννημένος στην Άκρα στις 15 Αυγούστου 1996, είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1μ.75 και ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το 2014 σε ηλικία 18 ετών για να ενσωματωθεί στη Β’ ομάδα της Πόρτο, αγωνιζόμενος στη συνέχεια σε Πορτιμονένσε, Μόναχο 1860, ενώ από το 2018 ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία δαπάνησε 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει! Ενώ ανήκε σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας, αγωνίστηκε δανεικός στην Γκιοζτέπε στην Τουρκία και την περίοδο 2019-20 στην Ισπανική Μαγιόρκα! Είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γκάνας.

Το ρεκόρ του είναι 184 αγώνες, με 4 γκολ και 4 ασίστ.

To Top