ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην τελική ευθεία για το βασικό 4αρι, προβάδισμα στον Ντραγκίσεβιτς

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς είναι το φαβορί για να καλύψει την θέση “4” στον Άρη της επόμενης χρονιάς. Στον 30χρονο Σέρβο φαίνεται πως καταλήγουν οι κίτρινοι για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις αυτό το καλοκαίρι και εναλλακτική λύση είναι ο Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

Μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής! Διαβάστε τις πληρέστερες αναλύσεις και τα κορυφαία προγνωστικά στο Foxbet.gr, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταβολές αποδόσεων και τις αλλαγές στην ασιατική αγορά!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρώτος στόχος είναι ο Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα δεχθεί οικονομική πρόταση από τον Άρη. Το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό και αυτό είναι που κάνει… διστακτικούς τους κίτρινους, οι οποίοι δεν θέλουν να ξεφύγουν στο μπάτζετ.

Ο 30χρονος Σέρβος είναι έμπειρος, ικανός στο επιθετικό παιχνίδι, έχει εξαιρετικό περιφερειακό σουτ και γι’ αυτό φαίνεται πως οι κίτρινοι κατέληξαν σε αυτόν ως πρώτη επιλογή, συνεχίζοντας ωστόσο να “σκανάρουν” την ευρωπαϊκή αγορά και αυτό έχει τη σημασία του…

Μέχρι την Τετάρτη όταν και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει ξακαθαρίσει οριστικά και αυτή η υπόθεση.

To Top