Στην τελική ευθεία για φορ: Ο (δύσκολος) Κάρντεκ και άλλοι δυο στην λίστα

Απέμειναν μόλις 48 ώρες για να ολοκληρωθεί η φετινή μεταγραφική περίοδος και στην Αλκμήνης κορυφώνονται οι ζυμώσεις για την απόκτηση επιθετικού.

Χθες είχαν και θα έχουν και σήμερα, αλλεπάλληλες συσκέψεις προκειμένου να οι άνθρωποι της διοίκησης μαζί με τον Μάκη Κατσαβάκη, αλλά και τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος έχει αναλάβει μεγάλο μέρος από την προεργασία της αναζήτησης μεταγραφικών στόχων, να καταλήξουν στην λύση που θα συνδυάζει αγωνιστική αποτελεσματικότητα, αλλά και το οικονομικό βάρος που μπορεί να σηκώσει η ομάδα.

Ήδη έχουν καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις. Η μια είναι γνωστή, όσο και δύσκολη. Πρόκειται για τον Αλαν Καρντέκ της Μπενφίκα από την οποία οι κίτρινοι δεν έχουν πάρει ακόμη απάντηση. Είναι μια δύσκολη περίπτωση ειδικά από τη στιγμή που ο 22χρονος παίκτης έχει κι άλλες προτάσεις και εμφανίζεται επιφυλακτικός να έρθει στην Ελλάδα. Ο ίδιος πάντως, πιέζει να φύγει από τους “Αετούς” και να παίξει δανεικός σε μια ομάδα, όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι άνθρωποι του Άρη θα πάρουν τις επόμενες ώρες τις τελικές τους αποφάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης μπορεί να αποκτήσει μετά τις 31 Αυγούστου, όσους παίκτες ήταν ελεύθεροι ως τις 30/06, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

To Top