ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην τελική ευθεία η ΚΑΕ Άρης για τον πλήρη φάκελο συμμετοχής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια της ΚΑΕ να έχει πλήρη φάκελο για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα, τον οποίο θα καταθέσει έως τις 15 Ιουνίου.

Δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι όλες οι ΚΑΕ να καταθέσουν τους φακέλους του για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.

Το μεγάλο… εμπόδιο για τον Άρη πέρασε. Ήταν η διατήρηση της εγγυητικής των 60.000 ευρώ, η οποία εν τέλει δεν κατέπεσε, καθώς οι κίτρινοι πέτυχαν συμφωνίες για διακανονισμούς με συγκεκριμένους πιστωτές.

Πλέον στρέφονται στα επόμενα βήματα που είναι η εύρεση 80.000 ευρώ ώστε να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα εγγυητική (έτσι αναφέρει ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ), η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας (τυπικό θέμα αναφέρουν από την ΚΑΕ) και η συμφωνία διακανονισμών – εξοφλήσεων με τους παίκτες και τους προπονητές του φετινού ρόστερ, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι κίτρινοι θα έχουν ολοκληρώσει όλα όσα απαιτούνται ώστε ο φάκελος συμμετοχής να είναι πλήρης.

Από εκεί και μετά θα αρχίσει η διαδικασία άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών με πιο εντατικούς ρυθμούς.

To Top