ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Θύελλα

Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, χωρίς να υπάρχουν απρόοπτα για τον Νίκο Αναστόπουλο. Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: 

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τη Θύελλα Φιλώτα (13/12, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Εκτός από τον τραυματία Ραούλ Μπράβο και τον εγχειρισμένο Μπάμπη Παυλίδη, ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, στον αγώνα με την ομάδα της Φλώρινας δεν υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κώστα Καζναφέρη και Αλέξη Καλογέρη.

Αμφότεροι με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος συμπλήρωσαν τις τέσσερις.

Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ πριν από την διεξαγωγή της θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day.

To Top