ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο γήπεδο για την Ευρώπη

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι εργασίες που γίνονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να είναι έτοιμο για την πρώτη ευρωπαϊκή σέντρα στις 25 Ιουλίου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όσοι βρέθηκαν χθες στο φιλικό του Άρη με τον Ατρόμητο είχαν την ευκαιρία να δουν και το ανανεωμένο γήπεδο της ομάδας, το οποίο μετατρέπεται σε στολίδι! Οι περισσότερες αλλαγές, όπως ήταν επόμενο, παρατηρήθηκαν στη θύρα 7 με την αφαίρεση των καγκέλων, την τοποθέτηση των νέων court seats δίπλα στους πάγκους των ομάδων και τα καινούρια δερμάτινα καθίσματα στα επίσημα.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα. Όπως παραδείγματος χάριν να τελειώσει η εγκατάσταση όλων των προβολέων LED στους δύο πυλώνες, να τελειοποιηθούν τα νέα ηχητικά συστήματα, να βαφτούν ορισμένοι εσωτερικοί χώροι, όπως επίσης να μπουν και οι τελευταίες «πινελιές» στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει το ειδικό κλιμάκιο της UEFA για να ελέγξει την πρόοδο των έργων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι άνθρωποι του Άρη «τρέχουν» για να είναι πανέτοιμο μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουλίου και το παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού.

To Top