ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τα γενέθλια του Άρη

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τα γενέθλια του Άρη σε ένα εορταστικό διήμερο, όπου η καρδιά του συλλόγου θα χτυπάει δυνατά. Ο Άρης συμπληρώνει στις 25 Μαρτίου 110 χρόνια ζωής και όλες οι ετοιμασίες κορυφώνονται για την ερχόμενη Δευτέρα…

Συγκεκριμένα:

1. Ο Α.Σ. Άρης διοργανώνει επετειακό Gala, την Κυριακή 24/03 στις 19:00, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», όπου θα δώσουν το «παρών» και θα τιμηθούν μεγάλες μορφές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες έχουν γράψει ιστορία με τα χρώματα του Άρη.

2. Επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι η πλατεία Αριστοτέλους να γεμίσει με μικρούς φίλους του Άρη και να «γεμίσει» με διασκέδαση, χαρά, δώρα. Σημαντικό κομμάτι είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και η στήριξη στον σύλλογο ΛΑΜΨΗ.

3. Σε όλη τη διάρκεια της 25ης Μαρτίου, στο γυάλινο σπιτάκι δίπλα στο Ολύμπιον και το ξενοδοχείο Ηλέκτρα θα βρίσκονται κάποια ιστορικά Κύπελλα, θα είναι κάτι σαν κινητό Μουσείο για τον κόσμο που δεν τα έχει δει και θέλει να τα αγγίξει, να τα δει, να τα φωτογραφήσει, να μάθει την ιστορία τους.

4. Στην πλατεία Αριστοτέλους, θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή και θα γίνουν βραβεύσεις σε διάφορα τμήματα του συλλόγου και εν ενεργεία αθλητών. Θα υπάρχει DJ σετ, live graffiti με το λογότυπο των 110 χρόνων. Από το πρωί ως τις 21:00, θα γίνει επίδειξη αθλημάτων, θα υπάρχει χορευτικό συγκρότημα, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και αθλητές του μπάσκετ. Η ημέρα θα κλείσει με συναυλία της… οικογένειας του Άρη.

5. Ήδη χθες οι οργανωμένοι οπαδοί μέσω της σχετικής ανακοίνωσης του Super 3 έστειλαν το μήνυμα… Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: “25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024… Ημέρα Δευτέρα, γιορτάζει η Ελλάδα, γιορτάζει η Θεσσαλονίκη, γιορτάζει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ. Ο ΑΣ και μαζί του σύσσωμος ΟΛΟΣ ο οργανισμός ΑΡΗΣ θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική εκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Μια εκδήλωση που πρέπει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με το μεγαλείο που αρμόζει στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ από Θεσσαλονίκη και επαρχία να παρευρεθεί και να γιορτάσει μαζί μας, με τους αθλητές από όλα τα τμήματα, με ανθρώπους από όλο τον οργανισμό του ΑΡΗ και με παλαίμαχους που τίμησαν και δόξασαν την φανέλα του συλλόγου από όλα τα αθλήματα τα 110 χρόνια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ”.

To Top