ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία ο Άρης για τον Μπρούνο Κόστα, ξεκαθαρίζουν όλα

Η υπόθεση της απόκτησης του Μπρούνο Κόστα ξεκαθαρίζει άμεσα, με τον Άρη να μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτησή του από την Πόρτο.

Όπως σημειώσαμε και χθες ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος είναι ένας συνδυασμός 6αριού με 8άρι και αναμένεται να καλύψει μια θέση στην οποία “πονάει” ο Άρης, όπως φάνηκε μέχρι τώρα. Ειδικότερα, τα στοιχεία του παιχνιδιού του, δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί να λειτουργήσει ως αμυντικός χαφ, σε ρόλο “κόφτη”, κλείνοντας τα όποια κενά στη μεσαία γραμμή.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο παίκτης ψάχνεται για εκτός Πορτογαλίας και η Πόρτο δεν είναι αρνητική, αρκεί να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Το λεπτό σημείο είναι να επικυρωθεί μια συμφωνία με την μορφή δανεισμού, μια και στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα αγοράς του από την ομάδα της Πορτογαλίας.

Στην περίπτωση του Μπρούνο Κόστα εφόσον υπάρξει χάπι εντ, ο Άρης προσβλέπει να δώσει δύναμη στο χώρο του κέντρου και να θωρακίσει την μεσαία γραμμή, πλαισιώνοντας τους Ντουκουρέ, Ντιόπ και Νταμπό, δημιουργώντας μια ισχυρή τετράδα.

To Top