Στην τελική ευθεία ο εορτασμός των 100 χρόνων! Σήμερα οι τελικές αποφάσεις!

Για σήμερα το απόγευμα στις 19:30 είναι προγραμματισμένη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης η σύσκεψη για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή των σχετικών εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε, επίσης, μία ανάλογη συνάντηση, στην οποία έδωσαν το παρών οι Χάρης Παπαγεωργίου, Γιάννης Βένος και Κώστας Χαριτωνίδης, αυτοί, δηλαδή, που απέμειναν από την περιβόητη… επταμελή επιτροπή!

Ήδη συζητήθηκαν κάποιες προτάσεις, που μένει να οριστικοποιηθούν σήμερα, ενώ το μόνο σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι τη γενέθλια ημέρα του συλλόγου, δηλαδή, την 25η Μαρτίου, θα γίνει μία εκδήλωση στο Αλεξάνρειο, παρουσία παλιών αθλητών του συλλόγου και των ακαδημιών, ενώ  θα υπάρξουν και οι απαραίτητες βραβεύσεις σε όσους προσέφεραν στο σύλλογο κατά τη μακρόχρονη ιστορία του.

Επίσης, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στο τέλος του τρέχοντος έτους, αφού θα υπάρξουν και τους επόμενους μήνες (π.χ. συναυλία, φιλικό κ.τ.λ.)

To Top