ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ο Άρης ενόψει ΑΕΛ Λεμεσού

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπαίνει πλέον ο Άρης ενόψει των αγώνων με την ΑΕΛ Λεμεσού για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» εστιάζουν όλη τους την προσοχή πλέον στο πρώτο κομβικό παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Πέμπτη 25/07), θέλοντας να πετύχουν όσο το δυνατόν ένα καλύτερο σκορ πρόκρισης, με στόχο τη διαφύλαξη του «μηδέν» στην άμυνα.

Ο Σάββας Παντελίδης περιμένει από μέρα σε μέρα να δει την κατάσταση του Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος, μετά τον τραυματισμό στην κνήμη που τον κράτησε εκτός προπονήσεων για περισσότερο από δέκα μέρες, έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μέσα στα επόμενα 24ώρα θα φανεί αν ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σουηδού για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, απ’ όπου θα απουσιάσει σίγουρα ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, αύριο «διπλή» στο Νέο Ρύσιο, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν μέχρι την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή σέντρα.

To Top