ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία του Άρη με περισσότερες επιλογές και προπόνηση στο Χαριλάου

Στην τελική ευθεία του Άρη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό με περισσότερες επιλογές και προπόνηση σήμερα στο γήπεδο Χαριλάου.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης έχοντας στρέψει την ενέργεια και την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον πρωτοπόρο της Super League, όπου θέλουν να επιστρέψουν στο πρωτάθλημα με μια ακόμη νίκη μετά από εκείνη στον Βόλο.

Ο Άκης Μάντζιος βλέπει πλέον να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεση του. Στη χθεσινή προπόνηση έδωσε το «παρών» ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ σήμερα αναμένεται να επιτρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς προπονήσεις και ο Άλβαρο Σαμόρα, ολοκληρώνοντας -με τη σειρά του- τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα.

Από κει και πέρα, μετά την… ολική επιστροφή του Μόουζες Οντουμπάτζιο, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε και πάλι στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία έκαναν ατομικό.

Από σήμερα και με δεδομένο, ότι ο προπονητής του Άρη υπολογίζει τον Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή του, οι κιτρινόμαυροι θα μπουν σε πιο συγκεκριμένα αγωνιστικά πλάνα ενόψει του Παναθηναϊκού.

To Top