Στην Τουρκία ο Ίβκοβιτς, επαφές της Εφές (και) για Βεζένκοφ

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ, ο παίκτης του Άρη έγινε και πάλι θέμα σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Εφές Αναντολού για την επόμενη χρονιά.

Το ελληνικό “eurohoops.net”, ιστοσελίδα που είχε αποκαλύψει την συμφωνία της Εφές με τον Βαγγέλη Αγγέλου έγραψε: “Mία μέρα πριν την επέτειο για τη νίκη-θαύμα του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2012, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ταξίδεψε πίσω στην Πόλη, αλλά αυτή τη φορά το βλέμμα του επικεντρώνεται στο μέλλον της Αναντολού Εφές. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, όμως ο Ντούντα ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν και για αυτό είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Τουνσάι Οτσιλχάν μαζί με τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου.

O στόχος της νέας εκδοχής της Εφές θα είναι να έχει έναν καλό πυρήνα εγχώριων παικτών. Σύμφωνα με πηγές μας αυτό περιλαμβάνει τον Ντουγκούς Μπλαμπάι, τον Μπιρκάν Μπατούμ και τους νεαρούς Οκμπεν Ουλουμπάι και Εμιρτσάν Κοσούτ. Είναι δεδομένο ότι ο Σεμίχ Ερντέν, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι εκτός ομάδας, ενώ ο Κερέμ Γκονλούμ έχει κάποιες πιθανότητες να μείνει αφού αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία.

Ο κόουτς Ίβκοβιτς θέλει να δημιουργήσει μια φρέσκια, νεανική ομάδα και για αυτό ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ του Άρη και ο Βασίλιε Μίσιτς είναι ανάμεσα στους βασικούς στόχους της Εφές. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν επαφές μεταξύ της ομάδας και των παικτών, όχι όμως συμφωνίες”.

 

To Top