“Στην Τούμπα μόνο ο Αρης παίρνει αποτελέσματα”

Η Σούπερ Λιγκ κάνει αναφορά στις δύο φετινές ισοπαλίες του Άρη στην Τούμπα και τα σερί του ΠΑΟΚ που σταμάτησαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

“Η ισοπαλία στην Τούμπα δεν φρέναρε μόνο το απόλυτο της έδρας του ΠΑΟΚ, αλλά σταμάτησε και ένα μεγάλο σερί αγώνων του ΠΑΟΚ χωρίς ισοπαλία στην έδρα του. Ούτε λίγο ούτε πολύ δεν είχε ισοπαλία για 42 αγώνες πρωταθλήματος!

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 η Ξάνθη του… Ράσβαν Λουτσέσκου έπαιρνε ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα. Από τότε ακολούθησαν 42 αγώνες, όπου ο ΠΑΟΚ έκανε 36 νίκες και έξι ήττες (οι δύο με μηδενισμό). Και το 1-1 με τον Άρη σταμάτησε αυτό το σερί.

Είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν που ο Άρης κόβει τέτοιο σερί του ΠΑΟΚ! Στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, όταν έπαιξαν στην Τούμπα για τον όμιλο του Κυπέλλου, ήλθαν πάλι 1-1 και τότε σταματούσε ένα σερί 50 αγώνων του ΠΑΟΚ για όλες τις διοργανώσεις στην Τούμπα χωρίς ισοπαλία.

Και τα δύο δηλαδή μεγάλα σερί του ΠΑΟΚ στην έδρα του, 42 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία και 50 επίσημοι αγώνες χωρίς ισοπαλία, διακόπηκαν από την ίδια ομάδα με το ίδιο σκορ στην ίδια σεζόν!”.

To Top