Στην φυλακή για απόπειρα αυτοκτονίας!

Δικαστήριο στην Ισπανία έκρινε προφυλακιστέο τον αμυντικό της Βιγιαρεάλ, Ρούμπεν Σεμέδο, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας! Βρέθηκε όπλο στο σπίτι του, όμως ο σειριακός αριθμός είχε σβηστεί! Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Το πρωί της Πέμπτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βιγιαρεάλ (τον αγόρασε το καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ έναντι 14.000.000€) κατέθεσε στο δικαστήριο, υπό τις κατηγορίες της βιαιοπραγίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ομηρίας και τραυματισμού.

Οι δικαστές αποφάσισαν πως ο 23χρονος άσος πρέπει να προφυλακιστεί, αφού θεωρείται επικίνδυνος και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να δραπετεύσει από τη χώρα. Πλέον η προσοχή των Αρχών έχει στραφεί στην προσπάθεια να συλληφθούν άλλα δυο άτομα που φέρεται να ήταν μαζί με τον Σεμέδο, την ώρα της ομηρίας του θύματος (αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής).

ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν το περιστατικό, ο Σεμέδο και άλλα δυο άτομα κατηγορούνται πως εισέβαλαν στο σπίτι προσώπου και τον απείλησαν με μαχαίρι και όπλο, ενώ το θύμα ισχυρίζεται πως πυροβόλησαν δυο φορές χωρίς να τον πετύχουν και προσπάθησαν να του κόψουν το δάχτυλο!

Του απέσπασαν 20.000€ και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, με το θύμα να ισχυρίζεται πως διέφυγε ξεγελώντας τους δράστες. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ βρέθηκε ένα όπλο, ο σειριακός αριθμός του οποίου έχει σβηστεί.

To Top