ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Κατσικάρης, οριστική συμφωνία Μπαρτζώκα με Χίμκι

Στα χέρια του Φώτη Κατσικάρη περνά το «τιμόνι» της Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψή του ως διάδοχος του Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Ο Έλληνας κόουτς θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο εξωτερικό, αφού μετά τη Μούρθια αναλαμβάνει την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Τις τελευταίες ώρες το όνομά του «έπαιξε» δυνατά για την διαδοχή του Πιανιτζιάνι και τελικά η φημολογία επιβεβαιώθηκε.

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ ανακοίνωσε πως ο Φώτης Κατσικάρης είναι ο νέος της προπονητής και έτσι θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που προπονεί ομάδα στο Ισραήλ.

Στη Χίμκι θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο με το ρωσικό σύλλογο.

Ο 52άχρονος κόουτς θα επιστρέψει στη VTB, όπου εργάστηκε το 2015-16 ως προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ θα είναι τεχνικός ομάδας της Ευρωλίγκας για τρίτη διαδοχική σεζόν. Εξάλλου μετά τη Λόκο, το 2016-17 ο Μπαρτζώκας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Συνολικά έχει υπάρξει κόουτς στην Ευρωλίγκα πέντε φορές, καθώς το 2009-10 οδήγησε το Μαρούσι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το 2012-13 και το 2013-14 ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2013.

To Top