Στην 12αδα ο Τόμας, “ψήνονται” Σίμτσακ και Μούρτος!

Ο Τόρεϊ Τόμας έβγαλε ένα μέρος της τελευταίας προπόνησης του Άρη και συμπεριλήφθηκε στη 12άδα για τον αυριανό αγώνα με τον ΚΑΟΔ, στο “Nick Galis Hall”. Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για τους κίτρινους αφού Σίμτσακ και Μούρτος ταλαιπωρούνται από ίωση και “ψήνονται” στον πυρετό.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση: “Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο Τετάρτη (18/2, 5μ.μ., NS2 & NS2HD/Λ.π.Λ., διαιτητές Γκόντας, Μητσόπουλος, Παγώνης) στο «Nick Galis Hall» τον ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία προπόνηση.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Σπύρος Μούρτος ανέβασαν πυρετό και ο πρώτος απουσίασε από την τελευταία προπόνηση, ενώ ο αρχηγός της ομάδας ακολούθησε μόνο ένα μέρος της, όπως συνέβη και χθες Δευτέρα (16/2).

Την ίδια ώρα, ο Τόρεϊ Τόμας ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι στη 12άδα της αναμέτρησης και το αν θα χρησιμοποιηθεί είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Τη 12άδα για τον ΑΡΗ απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιάννης Καραθανάσης, Άντριου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης”.

To Top