ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην AMANI SWISS, εταιρία συμφερόντων του Θόδωρου Καρυπίδη, το 89,93% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης

Σε εταιρία AMANI SWISS το 89.93% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΑ. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι συμφερόντων του Θόδωρου Καρυπίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΕΕΑ παραχώρησε σήμερα άδεια στην ΠΑΕ Άρης για την αλλαγή σε ότι αφορά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, όπου τυπικά περνάει στην εταιρία AMANI SWISS (CYPRUS) LIMITED.

Πρόκειται για ένα διαδικαστικό ζήτημα, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, στο οποίο μάλιστα είχε αναφερθεί ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Η AMANI SWISS είναι εταιρία συμφερόντων του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης και της αδελφής του Ειρήνης.

Σχετικό αίτημα μεταβίβασης των μετοχών είχε κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία σήμερα (7/3) ενέκρινε τη διαδικασία.

Αυτό σημαίνει ότι το 89.93% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης θα πάει στην AMANI SWISS δίχως βέβαια να αλλάξει κάτι επί της ουσίας καθώς η συγκεκριμένη εταιρία θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 1.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη προκηρυχθεί τακτική γενική συνέλευση στην ΠΑΕ Άρης για τις 10 Μαρτίου, όπου τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της δεύτερης χρήσης της ΠΑΕ (1/7/2017 έως 30/6/2018), έγκριση των αποτελεσμάτων χρήσης για την ίδια περίοδο, ενώ θα αποφασιστεί σε αυτήν και ενδεχόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ήταν στις 11 Οκτωβρίου 2018 με την καταβολή 690.000 ευρώ από την οικογένεια Καρυπίδη

To Top