Στηρίζει τον Σφαιρόπουλο η διοίκηση της Μακάμπι

Τη δεδομένη χρονική περίοδο η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε μία άσχημη καμπή στη σεζόν.

Μπορεί στο πρωτάθλημα Ισραήλ να είναι στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 7-3, αλλά οι εμφανίσεις της δεν είναι πολύ πειστικές, με τις περισσότερες νίκες της να είναι οριακές.

Ωστόσο, τα χειρότερα για την «ομάδα του λαού» είναι στην Ευρωλίγκα. Μετά και την πρόσφατη ήττα στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ, οι πρωταθλητές έφτασαν τις επτά συνεχόμενες, με το ρεκόρ τους στη διοργάνωση να είναι πλέον στο αρνητικό 7-10 και να απέχουν από την πρώτη οκτάδα.

Στο μεταξύ, το προηγούμενο διάστημα είχε κυκλοφορήσει η φημολογία πως έχουν μαζευτεί «σύννεφα» πάνω από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «Walla!Sport», ο Έλληνας κόουτς όχι μόνο δεν κινδυνεύει –τουλάχιστον προς το παρόν- αλλά παραμένει ακλόνητος στη θέση του. Κι αυτό γιατί, η διοίκηση της «ομάδας του λαού» στηρίζει απόλυτα τον 54χρονο προπονητή.

Μάλιστα, οι επικεφαλής της Μακάμπι αναμένεται να δείξουν και έμπρακτα την στήριξή τους στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς προτίθενται να φέρουν ενισχύσεις στο ρόστερ. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πρώτος στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Τζαρμάρ Γκάλι.

Πρόκειται για τον 30χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αυτήν στιγμή αγωνίζεται στην Τουρκία και την Γκαζιαντέπ, ενώ έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μακάμπι Ρανανά (2018/19) και Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ (2019/20).

To Top