Στηρίζουμε Βέρντερ, πονταρίσματα σε εκπλήξεις

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ποδοσφαιρική πανδαισία στην Αγγλία σήμερα, με την Λίβερπουλ να φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Άρσεναλ. Αμφότερα είναι στις σημερινές μας επιλογές.

Ως Μονά Αποδεκτά για σήμερα επιλέξαμε την Βέρντερ Βρέμης που υποδέχεται τη Στουτγάρδη σε ένα παιχνίδι που η νίκη για τη γηπεδούχο είναι επιβεβλημένη, με τον άσσο να πληρώνει 1.95 στην expekt. Το δέυτερο παιχνίδι που κρατάμε είναι από τη 2η Γερμανίας, όπου η Ντιναμό Δρέσδης φιλοξενεί την Ίνγκολσταντ με τη γηπεδούχο να μας επιστρέφει 2.15 φορές τα χρήματα μας σε περίπτωση νίκης.

Στις πιθανές εκπλήξεις για σήμερα έχουμε κρατήσει επτά ομάδες. Εδώ θα αναφέρουμε τις δύο με τα μεγαλύτερα πονταρίσματα. Στο Βέλγιο και στο παιχνίδι των 15:30 μεταξύ Μπριζ και Σερκλ Μπριζ, τοπικό ντέρμπι, θα κοντράρουμε τη γηπεδούχο που κατεβαίνει με πολλές απουσίες και θα αγοράσουμε το Χ2 στο 2.88 στην William Hill. Το 2ο δυνατό σημείο για σήμερα είναι από τη Σουηδία. Εμπιστοσύνη στην Αντβίνταμπεργκ που αγωνίζεται εκτός έδρας μέσα στην Κάλμαρ με το Χ2 να πληρώνει 1.85. Δείτε τις υπόλοιπες 5 επιλογές στις ΜΠΟΜΠΕΣ.

Ως προτεινόμενο σύστήμα για σήμερα, στην Betvictor, έχουμε κρατήσει τις εξής ομάδες:

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουν. Χ (3.30)

Αταλάντα – Παλέρμο Χ (3.60)

Λέστερ – Χαλ 1 (2.05)

ΟΦΗ – ΑΕΚ 1 DNB (1.85)

Μπιλμπάο – Μαλάγα 2 DNB (2.23)

Πόντε Πρέτα – Βάσκο ντα Γκάμα 1 DNB (1.94)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top