Στηρίζουν Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση FIFA και UEFA

Για τα καυτά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο συζήτησαν οι Πετρ Φούσεκ και Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνάντηση-έκπληξη που έγινε χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της ΕΠΟ, σύμφωνα με ρεπορτάζ αθηναϊκής εφημερίδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με τον ρόλο εκπροσώπου της FIFA και της UEFA, ο Φούσεκ δήλωσε την στήριξή τους στον υφυπουργό αθλητισμού για την υλοποίηση του πλάνου της αναδιάρθρωσης, δηλώνοντας την έντονη αντίθεση που υπάρχει για την πιθανότητα αναστολή της απόφασης.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πεποίθηση των διεθνών συνομοσπονδιών είναι πως οι αποφάσεις που λαμβάνονται πρέπει να υλοποιούνται ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις που προκαλούν.

Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε στη συνάντηση των δύο ισχυρών ανδρών είναι η λειτουργία του VAR στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Φούσεκ ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και την εταιρία που θα αναλάβει την εγκατάσταση του εξοπλισμού για το VAR, με δεδομένο ότι ο έλεγχος της σύμβασης θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί πριν δύο μήνες.

Το τρίτο θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της βίας στα γήπεδα. Ο Φούσεκ εξέφρασε απορία για την έλλειψη συλλήψεων όσων προκαλούν επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα και ζήτησε τη λήψη μέτρων για την εξάλειψή τους.

To Top