Στη… βιτρίνα της ΔΕΘ ο Άρης! Επιτροπή για τα 100 χρόνια του συλλόγου

Με πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών Άρη έγινε η πρώτη συνάντηση όλων των φορέων με θέμα τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου!

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Aris Sports Cafe και το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνη, των βετεράνων (φυσικά και της ΚΜΑ), για να γίνει μια πρώτη επαφή-συζήτηση και ένας συντονισμός των δράσεων εν’ όψει του εορτασμού των 100 χρόνων ζωής του Αρη. Παράλληλα, συμμετείχαν και εκδήλωσαν ότι συντάσσονται στην διοργάνωση εκδηλώσεων ανάλογων της ιστορίας του συλλόγου και εκπρόσωποι των οργανωμένων συνδέσμων Super 3 και Ιερολοχιτών.

Στη συνάντηση εκφράστηκε η επιθυμία όλων να γίνουν εκδηλώσεις που θα προβάλλουν, θα αναδεικνύουν και να τονίζουν τη σημασία του μεγάλου αυτού συλλόγου, στο πλαίσιο πάντα της συμπλήρωσης ενός αιώνα από την ίδρυσή του.

Σε πρώτη φάση, τα μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ έκαναν γνωστό ότι έκλεισαν περίπτερο στη… βιτρίνα της ΔΕΘ, δίπλα στον πύργο του ΟΤE κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης (ξεκινάει στις 7 Σεπτεμβρίου), από όπου θα προβληθεί ο σύλλογος σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες με εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, σημαίες κ.α. παράλληλα με την παρουσία ενός προτζέκτορα που θα “πλημμυρίσει” με κιτρινόμαυρες στιγμές το χώρο!

Από το περίπτερο του Άρη αναμένεται να… παρελάσουν όλοι οι αθλητές, όλων των τμημάτων, σε ένα πρώτο στίγμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει με την είσοδο στο 2014!

Παράλληλα αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής με εκπροσώπους από όλους τους φορείς ώστε να αναλάβει τον συντονισμό και τη δράση στην πράξη!

To Top