Στη Βρετανία δεν σταματάει η δράση…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Με ευχάριστες αναμνήσεις και πολλά ταμεία πέρασε η πρώτη… πράξη των προκριματικών για το Μουντιάλ 2014.

Στα «Μονά» ο απολογισμός ήταν 3/4 με το Βέλγιο να μας δικαιώνει πανηγυρικά (0-3) στο «Διπλό» (παρότι το είχαμε καλύψει με DNB) και την Ελλάδα με τη Φινλανδία να επιβεβαιώνουν το under 2.5 στα παιχνίδια που έδωσαν με Βοσνία και Γεωργία αντίστοιχα. Στις «Μπόμπες» η Ρουμανία νίκησε την Τουρκία και έβγαλε το Χ2 σε απόδοση 2.20, όπως και το Περού (1-1) με τη Βολιβία που πλήρωσε απόδοση 2.07 στο Χ2.

Στο Σύστημα φτάσαμε στην… πηγή αλλά νερό δεν ήπιαμε, καθώς στο 87’ η Σκωτία δέχτηκε γκολ που  μας χάλασε το «Χ» στον αγώνα με την Ουαλία και συνάμα και την 5αδα. Παρ’ όλα αυτά με 3 κερδισμένα σημεία και ένα Draw (η Βουλγαρία παιζόταν dnb και έληξε 1-1) το σύστημα προσέφερε κέρδος 66€.

Πάμε τώρα στις σημερινές μας προτάσεις στις οποίες η Μ. Βρετανία έχει την τιμητική της. Η δράση δε σταματά ποτέ στο Νησί, καθώς τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ιρλανδία διεξάγονται κανονικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Απο τα σημερινά προγνωστικά ξεχωρίζει το Χ2 της Μόρκαμ με αντίπαλο τη Ροτσντέιλσε απόδοση 1.84 στην BetVictor και το Χ2 της Μιράντες κόντρα στην Αλκορκόν ποη προσφέρεται 2.10 στην Bwin. Δείτε πατώντας εδώ αναλυτικά τις 5 προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στα «Μονά» πάμε με τρία σημεία. Ξεχωρίζει το «Διπλό» DNB (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Γκοϊάς με αντίπαλο την Αμέρικα Μινέιρο σε απόδοση 1.91 στην William Hill, ενώ ακόμα διαλέξαμε τον «Άσσο» της Γουόκινγκ με αντίπαλο τη Σάουθπορτ που πληρώνει 1.95 στην Expekt και τον «Άσσο» DNB της Χάρτπουλ κόντρα στην Ντονκάστερ σε απόδοση 2.13 στην Bet365.

Στο Σύστημα έχουμε επιλέξει 5 αγώνες σε σύστημα 2-5 (11 στήλες x 6€) και συνολικό ποντάρισμα 66€. Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις σε αποδόσεις της Bet victor:

Μπάρτον – Μπρίστολ Ρόβερς 1 (2.15)

Ρόδεραμ – Σάουθεντ 2 DNB (2.70)

Τορκί – Άκρινγκτον 2 DNB (2.45)

Tσέστερφιλντ – Ντάγκεναμ & Ρεντ Χ (3.60)

Σλίγκο – Σεντ Πάτρικς Χ (3.30)

Στη Formula 1 ο αγώνας της Κορέας θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Αύριο το πρωί στις 09.00 ξεκινάει η μάχη με τον tipster μας να προσφέρει 6 σημεία, μεταξύ των οποίων και ποιος θα είναι νικητής, ποντάροντας στον Φέτελ σε απόδοση 2.20 στην Bet Victor. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα προγνωστικά στην κατηγορία «Formula 1».

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Τένις και Formula 1, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top