ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Γ΄Εθνική ο ΟΦΗ! Αποφασίσθηκε λύση της εταιρείας, ορίστηκαν εκκαθαριστές

Η μείζονος σημασίας γενική συνέλευση του ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε και όπως αποφασίσθηκε η ομάδα του Ηρακλείου από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική, δημιουργώντας παράλληλα και το πρώτο κενό στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ την επόμενη σεζόν, το οποίο θα επισημοποιηθεί στις δηλώσεις συμμετοχής! Αναλυτικά, όσα αναφέρει το gentikoule.gr, σαϊτ εξειδικευμένο στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ:

“Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη για το μέλλον του ΟΦΗ Γενική Συνέλευση και πλέον ο ΟΦΗ μπαίνει στην νέα εποχή που θα τον βρει στην Γ΄εθνική αν και υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα αφού η ομάδα των «9» επιχειρηματιών δεν τοποθετήθηκε.

Έγινε η λύση της εταιρίας, ορίστηκαν οι εκκαθαριστές κ.κ Μανουσάκης,Φασομυτάκης. Τώρα συνεδριάζει το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να αποφασίσει που θα δώσει το χρίσμα αν και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης εκφράζοντας την προσωπική του άποψη τόνισε οτι: «Εκτιμάμε και τις δύο προτάσεις και θα επιλέξουμε. Εγώ στηρίζω αυτή των 9 επιχειρηματιών. Πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να δώσει το χρίσμα στους «9» επιχειρηματίες», αφήνοντας να εννοηθεί οτι κάποιοι από το Δ.Σ του Ερασιτέχνη αντιδρούν.

Το παρών έδωσαν από την πλευρά των επιχειρηματιών οι κ.κ Σηφάκης, Βάβουλας, Τσακαλάκης, Μανωλιδάκης και Σαπουνάκης.

Πάντως τοποθετήθηκε και ο Μιχάλης Λελεδάκης που ανέλυσε το πλάνο του.

Ο ΟΦΗ πάντως δεν θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία. Είναι μία ιστορική στιγμή μετά από 36 χρόνια. Αποφασίστηκε η λύση της εταιρίας.

Το παρών έδωσαν περίπου 1.924.000 μετοχές σε σύνολο 2.259.326 ποσοστό πάνω απ΄το 67%

Απών και πάλι από την Γ.Σ ο Νίκος Μαχλάς.

Συνεδριάζει το Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να λάβει τις σημαντικές αποφάσεις και να δώσει το χρίσμα.

To Top