Στη ΓΑΔΑ ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της δολοφονίας Φύσσα

Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ ανακρίνεται απόστρατος αξιωματικός, ως ο πιθανός «συντονιστής» της επίθεσης της 17ης Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, ανακρίνεται ένας απόστρατος αξιωματικός, βασικός ύποπτος στην υπόθεση δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με τις αρχές, ο εν λόγω απόστρατος θεωρείται ως ο οργανωτής της ενέδρας.

Ο συλληφθείς, ο οποίος παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Εφετείο της Αθήνας, ήταν καταζητούμενος από την επομένη κιόλας της δολοφονίας Φύσσα, τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου.

Όπως έχουν αναφέρει αστυνομικές πηγές, από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών έχει προκύψει ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αξιωματικός βρισκόταν στην περιοχή και είχε τηλεφωνικές συνομιλίες, τόσο πριν όσο και μετά, τη δολοφονία Φύσσα με τον καθ’ ομολογία δράστη Γιώργο Ρουπακιά.

Δημοσιεύματα φέρουν τον Γ. Ρουπακιά να έχει πει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι του από τον απόστρατο αξιωματικό στις 22:30 της 17ης Σεπτεμβρίου, περίπου μία ώρα πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να μεταβεί σε μία καφετέρια της Αμφιάλης, κοντά σε αυτήν απ’ όπου άρχισε ο καβγάς.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top