Στη Γουλβς ο Σαράμπια

Ο Πάμπλο Σαράμπια δεν είχε ρόλο, δεν κατάφερε να γίνει σημαντικός στο rotation της Παρί Σεν Ζερμέν και, απολύτως φυσιολογικά, έψαξε να βρει σύλλογο στον οποίο θα αισθανόταν χρήσιμος.

Άλλωστε, ο Κριστόφ Γκαλτιέ είχε επιβεβαιώσει προσφάτως την αποχώρηση του Ισπανού άσου. «Τα πράγματα δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά ο Πάμπλο Σαράμπια πρέπει να φύγει. Ο Πάμπλο είναι μεγάλος παίκτης, δεν ήταν χαρούμενος εδώ», είχε δηλώσει ο τεχνικός της Παρί.

«Δεν μπορούσε να είναι παραγωγικός και δεν επρόκειτο να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Έχει την προοπτική να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, το έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και δεν είναι καλό να κρατάμε στο ρόστερ παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι».

Ο Σαράμπια, λοιπόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί και στο «Μολινό», φορώντας τη φανέλα της Γουλβς, σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει στους «Λύκους» 5 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών. Σύμφωνα με το Skysports όλα είναι έτοιμα και το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που θα γίνει αύριο (17/1).

To Top