Στη δίνη του κορωνοϊού η Super League 2: 98 «επίσημα» κρούσματα σε 82 ώρες

Τα κρούσματα κορωνοϊού στη Super League 2 αυξάνονται και δεν αποκλείεται η προγραμματισμένη για αύριο (5/1) 11η αγωνιστική να οδηγηθεί σε αναβολή, αφού πολλές ομάδες ταλαιπωρούνται από 10 plus κρούσματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών τους, ενώ το πρωτόκολλο αναφέρει πως αρκούν 7 για να υπάρξει αναβολή σε μία αναμέτρηση.

Ήδη στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδος έχουν ανακοινωθεί 98 κρούσματα, εκ των οποίων στην πλειοψηφία τους αφορούν παίκτες, όπως πάντως είναι και το λογικό αφού το μεγαλύτερο μέρος ενός ποδοσφαιρικού τμήματος στελεχώνεται από τους αθλητές. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν διεξήχθη ο πρώτος αγώνας του 2022 και πιο συγκεκριμένα εκείνος μεταξύ της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε οριστεί για τις 2/1.

Επιγραμματικά λοιπόν τις πρώτες 82 ώρες του χρόνου (μέχρι σήμερα στις 10 το πρωί) έχουμε επίσημα στην SL2 (μέσω ανακοίνωσης ή τοποθέτησης αξιωματούχου του club) 98 κρούσματα, καθώς ο Ηρόδοτος μετρά 19, η Καβάλα 13, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εργοτέλης και η Ρόδος από 11, ο Απόλλων Λάρισας και η Καλαμάτα από 10, ΟΦ Ιεράπετρας 7 και Πανσερραϊκός 6.

Μάλιστα το σχετικό νούμερο πιθανολογείται πως θα αυξηθεί όταν και θα υποβληθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε νέα τεστ ενόψει των αυριανών τους αναμετρήσεων και κατά ορισμένες πηγές σε τουλάχιστον δύο υπάρχουν ενδείξεις πως θα υπάρχουν περισσότερα από 7 θετικά δείγματα, άρα θα οδηγηθούμε σε περαιτέρω αναβολές.

To Top