ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Στη διάθεση του Άρη ο Κόστλι, εάν αναλάβει ο Αρβανιτίδης”

Ενόψει της απόφασης του Ερασιτέχνη για την ανάθεση του διοικητικού χρίσματος της «επόμενης μέρας» του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, το ενδιαφερόμενο γκρουπ επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Νίκο Αρβανιτίδη, φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους προκειμένου να καλύψει τον χαμένο έδαφος αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ, εφόσον είναι τελικά το «εκλεκτό» σχήμα.

Ο 32χρονος Κάρλο Κόστλι βρίσκεται ψηλά στη λίστα, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή γνώριμο στον Νίκο Αρβανιτίδη από την παρουσία του στη Βέροια τη σεζόν 2012/13, όταν μεγαλομέτοχος ήταν ο πατέρας του, Γιώργος. Ο εκπρόσωπος του παίκτη στην Ελλάδα, Μιγκέλ Ριέρα Καλντέρα, μίλησε στην « Arena Press» και ανέλυσε τα δεδομένα για την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού από την Ονδούρα, απαντώντας αρχικά στο αν έχει υπάρξει προσέγγιση από την πλευρά του Νίκου Αρβανιτίδη για τον συγκεκριμένο παίκτη:

«Έχω μία καλή σχέση με τον Νίκο Αρβανιτίδη από την εποχή που συνεργαζόμουν με τον πατέρα του στη Βέροια. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες που εκπροσωπώ θα είναι στη διάθεση του να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, εφόσον αναλάβει τον Άρη. Ανάμεσα τους και ο Κάρλο Κόστλι», τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος στη συνέχεια για το αν ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει το ενδιαφέρον του Νίκου Αρβανιτίδη, είπε: «Aυτό που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα γνωρίζει τον Άρη πολύ καλά. Αν ξεκαθαρίσει το τοπίο τις επόμενες μέρες τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με κάθε επισημότητα για το αν θα υπάρξει ενδεχόμενο συνεργασίας»

Για το αν έχουν εκδηλώσει το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον και άλλες ομάδες για τον 32χρονο φορ, απάντησε: «Έχουμε προτάσεις, απλά είμαστε στο στάδιο που τις εξετάζουμε. Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω επίσημα για τον Άρη γιατί δεν έχει αποφασισθεί που θα ανατεθεί η ομάδα από τη νέα χρονιά».

Για το αν ο Κόστλι θέλει να ξαναπαίξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ναι φυσικά. Θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ήταν πολύ καλή η εμπειρία που αποκόμισε από την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της Βέροιας».

To Top